Noaberpunten

“Noabers helpen elkaar van oudsher voort. Op het land, bij het zaaien en oogsten. In huis, bij vreugde of verdriet. Als noaber bood je hulp en wijze raad. Men zorgde voor elkaar.”: dat gaan we nog meer uitdragen bij ’t Hertme’s Ambacht. Die noabers waarderen we. Onze vaste klanten zijn onze noabers die allerlei leuke extra’s kunnen verdienen.

Meld je aan als NOABER en spaar punten voor cadeau en meer

Hoe werkt het sparen?

Wij willen iets teruggeven aan al die gasten die bij ons elke week of maand genieten van een weekspecial, een uitgebreide diner of hun dag afsluiten met een goed glas wijn. En eigenlijk iedereen die bij ons komt neer ploffen in een luie stoel of iets meeneemt voor later. Daarvoor zijn de Noaberpunten.

Elke euro die je besteed in ons restaurant is een punt waard. Deze punten kun je inwisselen voor een cadeau, stukje taart en korting op de producten voor thuis. Daarnaast krijg je als eerste toegang tot nieuwe producten en andere bijzondere extra’s.

Sparen voor punten is heel gemakkelijk door in te loggen via bovenstaande link. Je digitale spaarkaart altijd snel bij de hand? Log in met je mobiel en volg de instructies om je spaarpas toe te voegen aan je startscherm en/of wallet.

Hertme's Ambacht Lereau Hulsink

Een overzicht van beloningen

Op deze lijst vind je een aantal van onze beloningen waarvoor je kunt sparen. Hoeveel punten heb jij al gespaard?

  • Eén kopje koffie 50 punten
  • Portie bittergarnituur 150 punten
  • Borrelplank 300 punten